Droog Trainen I Probeer Dit 6-Weekse Dieet Schema Voor het Perfecte Zomerlichaam

Introductie van dit artikel

Volg het onderstaande voedingsschema en je zult zien dat je na 6 weken dat mooie afgetrainde lichaam hebt. Wellicht heb je een dozijn aan artikelen gelezen, dat je alles wel denkt te weten. Echter, in dit artikel zullen we met nieuwe inzichten komen die je verder zullen gaan helpen voor dat strakke lichaam.

We willen graag wel voorop stellen dat de onderstaande punten en stappen vooral gaan werken wanneer je enigszins wat vetmassa hebt. Dus als je een vetpercentage hebt van 20% of hoger dan zal dit plan ook werken, maar dat kost het je een langere periode om dat strakke lichaam te bereiken.

Belangrijk om te weten

Heb je een vetpercentage van 15% of lager dan raden we je zeker aan om dit schema te proberen. Na afloop van dit 6-weekse schema dan zal je vetpercentage uitkomen rond de 9% of lager zelfs wanneer je het met focus en toewijding uitvoert.

Mocht je een vetpercentage hebben dat 20% of hoger is, dan raden we je ook aan om dit plan te volgen maar houd er rekening mee dat het dan rond de 3 maanden zal duren voordat je jouw summer body hebt bereikt.

Een kort overzicht van dit artikel:
 • Een introductie van het 6-weekse voedingsschema voor het droog trainen
 • Hoe je koolhydraten het beste aanpakt
 • Stappen om vetverlies te verhogen
Het 6-weekse droog trainen schema

Belangrijk om te weten voordat je begint met dit voedingsschema is om na te gaan dat je een vetpercentage hebt dat lager is dan 20%. Omdat, dit belangrijk is om daadwerkelijke resultaten op te merken na de 6 weken. Mocht je toch een hogere vetpercentage hebben dan 20% dan is het aanbevolen om eerst je calorie-inname te verlagen en de tijd hiervoor neemt totdat je rond de 20% vetmassa zit.

Dit is een snelle en strenge droog trainen schema voor sporters die al een lage hoeveelheid lichaamsvet hebben.

Dit plan is samengesteld om binnen 6 weken het vetpercentage verder te verlagen voor sporters die al laag zitten op hun lichaamsvet. Want, 1.5 maand is ruim voldoende om daadwerkelijk resultaten te zien wanneer je op de korte termijn een strak lichaam wil hebben. Dat kan zijn omdat de zomer al om de hoek staat of wanneer je een fotoshoot hebt als model :).

Dit droog trainen schema draait om intensieve trainingen en afwisselingen van koolhydraten inname. Kortom, deze 6 weken bestaan onder andere uit een caloriearme levensstijl.

De fundamenten van dit droog trainen schema:
 • Lage inname van calorieën dieet
 • Een verhoogde toename van eiwitten als bron van calorieën
 • Een afwisseling van koolhydraten als energiebron
5 stappen om vetverlies te verhogen

We hanteren alleen simpele stappen die met toewijding en focus gevolgd dienen te worden om resultaat te boeken. Want het gaat hierbij niet om hogere wiskunde, maar simpelweg vetverlies. Dus hierbij is het belangrijk om de simpele stappen ieder keer te volgen en te herhalen binnen deze 6 weken.

Stap 1: Een strenge beperking van de calorie inname

Dit is de periode waarin er geen tijd verspild kan worden bij het stilzitten van de honger of lage energiepeil. Want, het gaat hierom de 6 weken waarin drastisch wordt gekort op de calorieën. Als gevolg zul je zien dat het vet verdwijnt als sneeuw voor de zon, want hiervoor ben je gekomen.

Wat houdt dit precies in? Binnen dit voedingsschema ga je korten op je huidige calorie-innamen met 40%. Als gevolg, zul je merken dat het vetpercentage ieder dag maar zeker daalt. Dit is voldoende om ervoor te zorgen dat je genoeg energie overhoudt om te blijven functioneren en behoudt van spiermassa. Echter, is het laag genoeg om te zorgen dat je afvalt aan vetmassa.

Stap 2: Volop focussen op je eiwitten

Wanneer je bezig bent met een drastisch dieet dan reageert het lichaam hierop door zoveel mogelijk vetmassa te behouden. Je lichaam zal hierdoor overgaan op het verbranden van spiermassa om energie te verkrijgen uit de spieren. Bovendien, is dit juist wat je probeert te voorkomen.

Daarom, is het belangrijk om de inname van eiwitten te verhogen om de spiermassa in tact te houden. Als regel wordt vaak gebruikt om rond de 1,5 – 2 gram eiwitten per kilogram lichaamsgewicht binnen te krijgen per dag.

Denk aan de volgende voedingsbronnen:
 • Vlees en vis
 • Zuivel: melk en yoghurt
 • Bonen
Stap 3: Vind je weg naar de sportschool om te fitnessen

Wil je jouw spiermassa behouden of zelfs laten groeien dan is het noodzakelijk om regelmatig naar de sportschool te gaan. Belangrijk hierbij is om te trainen met gewichten. Echter, het is niet zo dat je jezelf gek moet maken om elke dag naar de sportschool te gaan, want het gaat erom dat je de grote spiergroepen traint 3 keer per week. Het trainen van de grote spiergroepen zorgt voor de aanmaak van nieuwe spiercellen.

Belangrijk om te onthouden:
 • Train de grote spiergroepen door te werken met gewichten
 • Herhaal de oefeningen 6 tot 7 keer. Minder kan ook wanneer je minder energie hebt
 • Neem na ieder set een pauze van 3 minuten om bij te komen
 • Herhaal ieder setje 3 keer
Stap 4: Laat je niet tegenhouden door je lichaam

Het is een logische reactie van het lichaam om te gaan tegen te stribbelen in deze periode. Dat komt omdat het energiepeil van het lichaam laag is en het lichaam zichzelf wil herstellen door niks te doen. Echter, elke inspanning die gedaan wordt kost het lichaam enorm veel energie. Daarom is dit juist het moment om jouw voordeel uit te halen door je te gaan inspannen om vet te verbranden.

Hoe zit het met je stofwisseling?

Je lichaam zit in een staat van een verhoogde stofwisselingsproces. Hierbij helpen alle kleine beetjes. Dus wanneer je een stukje loopt naar de winkel of de trap neemt in plaats van de lift verhoog je jouw dagelijkse inspanningen.

Stap 5: Zorg voor afwisseling van de inname van koolhydraten

Dit is het proces waarin je speelt met de hoeveelheid koolhydraten dat je binnenkrijgt via voeding. Bij een regulier dieet raakt het lichaam na verloop van tijd gewend aan het nieuwe voedingspatroon. Daarom, zul je vanaf nu afwisselen met de koolhydraten door 3 dagen minimale hoeveelheden koolhydraten binnen te krijgen en 1 dag juist een verhoogde inname.

Zorg ervoor dat je op de koolhydraten laag houdt wanneer je niet traint. Op trainingsdagen is het mogelijk om de hoeveelheid koolhydraten te verhogen. Voornamelijk voor de training als energievoorraad voor het lichaam of erna om te herstellen van de intensieve training.

Wat je wel en niet kan doen tijdens het droog trainen?
 • Koken met gezonde vetten, zolas: kokosnootolie, boter en dierlijke vetten
 • Stop met koken met plantaardige oliën, zoals zonnebloemolie
 • Nuttig koolhydraten vooral na de trainingen als bron voor groei
 • Neem voldoende Omega 3 in via visolie
 • Stop met het nuttigen van producten rijk aan graan, meel en gluten
Het afwisselen van de koolhydraten

Tijdens dit schema zul je steeds periode van 4 dagen hebben die elkaar opvolgen. 3 dagen van deze perioden zijn gericht op minimale inname van koolhydraten. Vervolgens zal de laatste dag gericht zijn op het verhogen van de koolhydraten inname. Dit is bedoeld om het proces van vetverlies te versterken en te zorgen dat je toch nog genoeg energie hebt om te blijven functioneren.

De regels voor calorie-inname

Zorg ervoor dat je strak vasthoudt aan de volgende regels:

 • Zorg ervoor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. 1.5 – 2 gram eiwitten per kilogram lichaamsgewicht per dag
 • Laat je inname van calorieën zakken met 40% van je normale calorie inname om vetverlies te stimuleren
Afsluiting: Hoe nu verder?

Kortom, in dit artikel zijn de handvatten verstrekt waar je aan kunt vastklampen om je droomlichaam te bereiken in 6 weken. Want, het vergt zeker wat inspanning en offers, maar de resultaten zullen voor zich spreken. Net als met alle dingen in het leven zul je ook tijdens het droog trainen volop moeten gaan trainen en voornamelijk letten op je voeding.

De beste supplementen voor jouw doel

De juiste supplementen en sportvoeding helpen je door een duwtje in de rug te geven richting je doel. Speciaal voor het droog trainen hebben wij een pakket samengesteld met de beste supplementen die belangrijk zijn tijdens het droog trainen. Bovendien bestaat dit pakket ook uit een complete handleiding hoe jij je trainingen en voeding het beste kunt inrichten om vetverlies te stimuleren met behoud van spiermassa. In dit schema worden voorbeelden van voedingsschema’s gegeven en uitleg gegeven hoe je elke oefening in de sportschool het beste uitvoert met plaatjes.

Het Dry Desert Droog Trainen Pakket

Dit is onze pakket van hoogwaardige supplementen die bijdragen aan maximaal resultaat als het gaat om droog trainen. Dit pakket bestaat uit:

 • Whey Proteïne Isolaat
 • Fatburner
 • BCAA Poeder
 • Multivitaminen
 • Droog Trainen Voedingsschema en Trainingsschema
 • Shakebeker
Wacht niet langer en werk aan jouw doel

Wacht niet langer en begin met het trainen voor jouw droomlichaam. De resultaten komen niet zomaar uit de lucht vallen, maar daar zul je hard voor moeten werken. Daarom, bieden wij gelukkig het complete pakket supplementen voor het droog trainen die jou door dit proces heen zal leiden. Bovendien, het voedings- en trainingsschema helpt je om de juiste keuzes te maken als het gaat om voeding en trainingen.

Bestel het Dry Desert Droog Trainen Pakket op https://gymfood.nl/droogtrainen/dry-desert/

Geef een antwoord