GymFood steunt Stichting ALS Nederland

Wij zijn een groot voorstander om het maximale uit je lichaam te halen: “Maximizing your gains”, door naast een gebalanceerde voedings-en trainingsschema de juiste supplementen te nemen. GymFood ondersteunt haar klanten bij hun streven om te gaan afvallen, aankomen of bij spieropbouw door supplementen aan te bieden die passen binnen hun doel.
Daarnaast, staan wij ook stil dat er mensen zijn die helaas niet volledig kunnen functioneren vanwege een spierziekte. Ook voor hen zetten wij ons in om ze te helpen functioneren in hun dagelijks leven ondanks hun spierziekte. Een voorbeeld van een zenuw-spierziekte is ALS: een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij de signalen vanuit de hersenen niet meer aankomen bij de spieren, met als gevolg dat één voor één de spieren uitvallen. Hierdoor kan de patiënt steeds minder zoals bewegen, praten, eten en drinken. Meestal overlijdt iemand met ALS, omdat de ademhalingsspieren er ook mee ophouden. 
GymFood zet zich in om ALS onder de aandacht te brengen onder haar volgers en klanten om bewustwording van deze ziekte onder hen te creëren. Dit doen wij door regelmatig de aandacht te vragen voor de ziekte ALS op onze sociale mediakanalen. Wil je ook een donatie doen om ALS te wereld uit te helpen, dan kan dat door hier te klikken en zelf bepalen hoeveel je doneert. 

Krachtigste en meest verantwoorde sportvoeding

Kwaliteit is het toverwoord van GymFood en dat hebben wij hoog in het vaandel staan binnen onze bedrijfsprocessen. Zoals onze klanten dagelijks het maximale halen uit hun lichaam, doen wij dit door het maximale te halen uit onze producten. Onze inspanningen die wij dagelijks leveren om de prestaties van onze klanten te maximaliseren uit zich in de hoogwaardige kwaliteit van ons gehele assortiment. Alle producten die wij in ons assortiment hebben zijn tot stand gekomen door de samenstelling van de ingrediënten vorm te geven zodat deze het maximale kan leveren waar het voor dient. Om dit te garanderen werken wij alleen met gecertificeerde producenten de bevoegd zijn om supplementen te produceren en die elk jaar worden getoetst door onafhankelijke kwaliteitscontroles. Daarom zijn wij in staat om producten aan te bieden die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en van de hoogste kwaliteit zijn.

Pakketten

GymFood biedt verantwoorde trainingspakketten die bestaan uit producten van ons assortiment, die effectief en gemakkelijk kunnen worden gebruikt. Als aanbieder van pakketten proberen wij sportvoeding een onderdeel te laten worden van een gezonde levensstijl om jou doelen te behalen. Dit stimuleert om actief bezig te gaan met sportvoeding binnen jouw sport- en voedingsschema. De trainingspakketten van GymFood zijn ideaal te gebruiken wanneer je structuur probeert aan te brengen aan een gezonde levensstijl. Aan de hand van de schema’s wordt de sporter volledig ondersteunt in trainingstechnieken, voedingspatroon en supplementen.