GymFood steunt Stichting ALS Nederland

Wij zijn een groot voorstander om het maximale uit je lichaam te halen: “Maximizing your gains”, door naast een gebalanceerde voedings- en trainingsschema de juiste supplementen te nemen. GymFood ondersteunt haar klanten bij hun streven om te gaan afvallen, aankomen of bij spieropbouw door supplementen aan te bieden die passen binnen hun doel. Daarnaast, staan wij ook stil dat er mensen zijn die helaas niet volledig kunnen functioneren vanwege een spierziekte. Ook voor hen zetten wij ons in om ze te helpen functioneren in hun dagelijks leven ondanks hun spierziekte. Een voorbeeld van een zenuw-spierziekte is ALS: een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij de signalen vanuit de hersenen niet meer aankomen bij de spieren, met als gevolg dat één voor één de spieren uitvallen. Hierdoor kan de patiënt steeds minder zoals bewegen, praten, eten en drinken. Meestal overlijdt iemand met ALS, omdat de ademhalingsspieren er ook mee ophouden. Klik hier voor meer informatie over de zenuw-spierziekte ALS. GymFood zet zich in om ALS onder de aandacht te brengen onder haar volgers en klanten om bewustwording van deze ziekte onder hen te creëren. Bovendien, steunen wij Stichting ALS Nederland financieel om onderzoek te doen naar de ziekte ALS en mensen met ALS te helpen door 10% van iedere bestelling te doneren aan Stichting ALS Nederland.

Krachtigste en meest verantwoore sportvoeding

Kwaliteit is het toverwoord van GymFood en dat hebben wij hoog in het vaandel staan binnen onze bedrijfsprocessen. Zoals onze klanten dagelijks het maximale halen uit hun lichaam, doen wij dit door het maximale te halen uit onze producten. Onze inspanningen die wij dagelijks leveren om de prestaties van onze klanten te maximaliseren uit zich in de hoogwaardige kwaliteit van ons gehele assortiment. Alle producten die wij in ons assortiment hebben zijn tot stand gekomen door de samenstelling van de ingrediënten vorm te geven zodat deze het maximale kan leveren waar het voor dient. Om dit te garanderen werken wij alleen met gecertificeerde producenten de bevoegd zijn om supplementen te produceren en die elk jaar worden getoetst door onafhankelijke kwaliteitscontroles. Daarom zijn wij in staat om producten aan te bieden die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en van de hoogste kwaliteit zijn.

Abonnementen

GymFood biedt flexibele abonnementen aan op alle producten van ons assortiment, die eenvoudig en snel aangepast kunnen worden. Het gebruik van een abonnement op de sportschool bestaat al jaren, maar het aanbieden van abonnementen op supplementen is vernieuwend binnen de supplementenwereld. Als aanbieder van abonnementen proberen wij sportvoeding een onderdeel te laten worden van een gezonde levensstijl om jou doelen te behalen. Dit stimuleert om actief bezig te gaan met sportvoeding binnen jouw sport- en voedingsschema. De abonnementen van GymFood zijn 100% flexibel, wat inhoudt dat je volledig controle hebt op jouw abonnement.